Hoe kan ik mijn dossiers labelen?

Dossiers verdelen in mappen en groepen, sorteren op labels van dossiers. Dossiers in een map of groep plaatsen. Dossiers een label geven.

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan je QIT dossiers in de digitale dossierkast eenvoudig labels toekennen. Je kan vervolgens makkelijk filteren op deze labels, om enkel de dossiers te zien die je op dat moment nodig hebt.

Werk je op meerdere locaties of in verschillende praktijken? Gebruik dit systeem om je dossiers per praktijk onder te verdelen.

Geef je groepstherapie? Breng alle cliënten van de groep onder in 1 label in QIT.

Een label aanmaken

Klik op "Labels beheren" om je eerste label aan te maken:

Bij het aanmaken van een label, kan je meteen selecteren welke dossiers je dit label wilt geven. Je kan dit later makkelijk nog aanpassen. Ook kan je het label een kleur meegeven.

Klik onderaan op "Label aanmaken" om je eerste label aan te maken. Je kan de labels van een dossier in de dossierkaart en in de dossier header zien:

Klik je op de label in de dossierkaart of header, dan zal je automatisch filteren op dit label.

Filteren op label

Via de "open filters" knop kan je de dossiers in de digitale dossierkast filteren:

Selecteer een label en klik op "Toepassen" om de dossiers te filteren:

💡 Tip: geef je in het dossier aan dat je een cliënt in de conventie ziet, dan kan je hier automatisch op filteren via "Cliënt type". Je hoeft daar dus geen apart label voor aan te maken. Klik hier voor meer informatie.

Je ziet nu een gefilterd overzicht van je dossiers. Klik op het rode kruisje om een filter te verwijderen en terug al je dossiers te zien:

Snel cliënten aan een label toevoegen

Eens je een label hebt aangemaakt, zal je zien dat de dossierkaarten een extra lijn hebben om de labels te tonen. Als je met je muis over de labels gaat staan, kan je eenvoudig een dossier aan een bestaand label toevoegen of een nieuw label aanmaken: