PDF document vereisten

Wat zijn de vereisten van een PDF?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het plaatsen van elektronische handtekeningen is het belangrijk dat de PDF geen fouten of actieve elementen bevat. Het bekijken van een PDF is een ander proces dan het verzegelen en ondertekenen ervan.

Een paar dingen om in gedachten te houden:

• De PDF moet plat zijn, dus geen aantekeningen, bijlagen of elementen zoals lagen;

• De PDF mag geen syntaxisfouten bevatten. Dit kan worden gecontroleerd in PDF-programma's zoals Adobe Pro, met Preflight;

• Wanneer er elektronische handtekeningen voor het uploaden aanwezig zijn, is het belangrijk dat ze voldoen aan de PDF-standaarden;

• De PDF mag niet worden beperkt met een wachtwoord of andere beveiliging;

• Oude PDF versies kunnen problemen geven omdat deze minder moderne elementen en syntax ondersteunen. De huidige PDF versie is 1.7;

• De PDF moet een standaard formaat zijn (A4, A3, Letter etc);

• Ingescande documenten dienen altijd eerst te worden geprint naar PDF voordat deze verzonden worden met onze dienst;

• We ondersteunen PDF/A.

De meeste van deze scenario's kunnen eenvoudig worden getest door het bestand te uploaden en jezelf een tekenverzoek te sturen in ons portaal. Als de ondertekening voltooid is en er een ondertekende PDF kan worden gedownload, kun je ervan uitgaan dat de PDF correct is.

Print to PDF

Wanneer een document faalt is het Printen naar PDF vrijwel altijd de oplossing. Dit haalt namelijk fouten, file metadata, lagen en andere elementen weg uit het document. Dit slaat het document als het ware "plat".

Mocht bovenstaand niet leiden tot een succesvolle ondertekening helpt ons support team je graag verder via de chat of via support@signhost.com