Telefoonnummer verificatie

SMS code verificatie met telefoonnummer ondertekenaar

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt een ondertekenverzoek ontvangen met een verificatie code welke naar je wordt gestuurd via SMS. Wat nu?

• Klik eerst op de uitnodigingslink in de e-mail om het document of de documenten in je browser te openen;

• Nadat je de documenten hebt gelezen, druk je op de knop Volgende onderaan de viewer;

• Het onderstaande venster wordt geopend en je ontvangt een verificatiecode op jouw telefoon:

Voer de code in het tekstvak in, jouw cursor staat automatisch op de juiste plaats.

Druk op de knop Verifiëren onderaan:

Krijg je de onderstaande error te zien? Controleer de code en voer opnieuw in.

Na een succesvolle telefoonnummer verificatie word je gevraagd het document digitaal te ondertekenen

Heb je geen code ontvangen? Kies de knop Geen code ontvangen?.

Het onderstaande venster wordt geopend. Controleer jouw telefoonnummer. Mocht er een typefout zijn gemaakt, neem dan contact op met de organisatie die je het ondertekenverzoek heeft gestuurd. Zij kunnen je een nieuw ondertekeningsverzoek sturen met het juiste telefoonnummer.

Is jouw telefoonnummer juist? Druk op de knop Nogmaals code versturen, wij sturen je binnen enkele seconden een nieuwe code. Je kunt ook kiezen voor Bel mij, dan leest onze Signhost Bot de code hardop voor.

Lukt het ook met de Bel mij optie niet? Bekijk dan ons artikel over lokale restricties of neem direct contact op via support@signhost.com.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of via support@signhost.com