Evidos app
Locatie van de handtekening bepalen in de Evidos App

Evidos App, locatie handtekening, drag and dorp

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sinds kort hebben wij een nieuwe productnaam: Signhost. De app is momenteel nog in de oude stijl en hanteert onze vroegere productnaam: Evidos.

Om aan de slag te kunnen met de Evidos app dien je eerst de app te downloaden en een account aan te maken. Hierover lees je meer in het artikel Aan de slag met de Evidos App!

Creëer een nieuwe transactie in de App en voeg een document toe.
Lees hier meer over het gebruik van de Evidos APP.

Na het toevoegen van het document kies voor ‘Handtekening positie toevoegen’ om de locatie van de handtekening(en) te bepalen. Door in het bestand te klikken, verschijnt het veld dat je kunt verplaatsen met je vinger.

Klik op ‘Opslaan’. De locatie van de handtekening is nu bepaald.

Handtekening positie verwijderen

Indien je een handtekening veld wilt verwijderen, klik op het veld en houd deze ingedrukt tot het veld verdwijnt.

Meerdere handtekeningen toevoegen aan het document

Je kunt meerdere handtekening velden toevoegen voor dezelfde persoon door simpelweg nogmaals op het document te klikken in het scherm. Het extra handtekening veld zal verschijnen.

Bij vragen helpt ons support team je graag verder via de chat of via support@signhost.com