Aanleveren informatie aan Signhost support

Transactie Details - Audit Trail

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Navigeer naar de transactiepagina:

Klik op het blauwe icoontje achter de transactie:

Figuur 1 - Transactie overzicht in het portaal

Na het klikken op het blauwe icoontje kom je uit bij de transactie details en de audit trail. Wij ontvangen graag een screenshot van de gehele pagina (transactiedetails + volledige audit trail) en het transactie ID gekopieerd en geplakt in de mail/chat.

Zie het onderstaande voorbeeld:

Figuur 2 - Voorbeeld Transactie Details en Audit Trail

Ervaart de ondertekenaar problemen? Dan ontvangen wij graag meer informatie over waar in het proces de ondertekenaar vastloopt, wat er precies gebeurd en indien mogelijk een screenshot of foto van de pagina.