Alle collectiesDigitaal ondertekenenSignhost webportaal
Hoe stuur ik een ondertekenverzoek opnieuw?

Ondertekenverzoek opnieuw versturen of een herinnering versturen

Deze week bijgewerkt

Redenen op het ondertekenverzoek opnieuw te versturen:

• De ondertekenaar is de e-mail het de ondertekenlink kwijt geraakt

• Het ondertekenverzoek is aangemaakt op onderteken op locatie en je wil de ondertekenaar een herinnering versturen

Geeft de ondertekenaar aan geen e-mail te hebben ontvangen? Bekijk het artikel Help, de mail komt niet aan!.

Hoe verstuur ik het ondertekenverzoek opnieuw?

1. Login op het Signhost webportaal

2. Navigeer in het menu naar Alle transacties

3. Klik op het blauwe icoontje achter de betreffende transactie

4. Klik met je rechtermuisknop op link en kies voor 'Linkadres of Koppeling kopiëren'.

5. Vervolgens kun je de link plakken in een mail vanuit jouw mailprogramma.

❗️Let erop dat je de link echt op deze manier kopieert. Als je de link eerst zelf opent en kopieert vanuit de browser zal de ondertekenaar deze namelijk niet kunnen openen.

Voorbeeld:

De transactie moet ondertekent worden door twee ondertekenaars. Ondertekenaar 1 heeft succesvol getekend zoals te zien is in de audit trail. De tweede ondertekenaar geeft nog geen ondertekenlink ontvangen.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of mail naar support@signhost.com