Beta versie Signhost webportaal
Hoe kan ik een transactie intrekken? (bèta)

Een transactie annuleren of intrekken vanuit het webportaal.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een transactie hebt uitgestuurd dan kun je deze niet meer wijzigen. Mocht er een fout staan in het document of is het verzoek naar de verkeerde persoon gestuurd dan kun je de transactie intrekken.

Navigeer in het webportaal naar Transactions en klik op de transactie die je wenst in te trekken. Je navigeert naar de transactiedetails van jouw transactie. Klik vervolgens op de drie puntjes en kies Cancel transaction.

In het volgende scherm kun je de reden van het intrekken van de transactie toevoegen. Deze reden is na afloop zichtbaar in de transactiedetails (momenteel alleen in de transactiedetails van het oude portaal). Je kunt via Notify signer ook de ondertekenaars op de hoogte brengen om welke reden de transactie is ingetrokken. De ondertekenaar ontvangt een automatische mail.

Nadat je de reden hebt ingevuld en hebt bepaald of je de ondertekenaars op de hoogte wil brengen kies je voor Cancel transaction. Na het intrekken verschijnt de volgende melding:

Bedankt voor het uitproberen van de bètaversie van het Signhost webportaal.

Heb je vragen over het gebruik van het nieuwe portaal? Start dan een chat of mail naar support@signhost.com.