Kan ik een transactie nog aanpassen?

Transactie annuleren of intrekken - Transactie wijzigen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je zojuist, of enige tijd geleden, een transactie hebt aangemaakt en je ontdekt dat er iets in deze transactie niet klopt - een e-mailadres, telefoonnummer, of iets in het document zelf - wat zijn dan de mogelijkheden?

Van actieve transacties is het niet mogelijk om gegevens aan te passen.

Mocht er toch een transactie moeten worden aangepast, dan luidt het advies om de 'oude' transactie te annuleren, en hiervoor een nieuwe aan te maken met de juiste gegevens.

Stappenplan voor het annuleren van een transactie:

Figuur 1 - Het opzoeken van de relevante transactie via Transacties > Open transacties > Transactie Details button

Figuur 2 - Onder de Transactie Details is de knop 'Transactie intrekken' te vinden,
hiermee kan deze transactie geannuleerd worden

Figuur 3 - Je kunt aanvullende informatie opgeven waarom deze transactie wordt geannuleerd, welke ook gecommuniceerd kan worden naar de ondertekenaars door het vinkje bij 'Ontvangen informeren' aan te vinken.

Klik op de knop 'Transactie intrekken' om de annulering definitief te maken.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of via support@signhost.com