Transactiestatussen (bèta)

Dit FAQ artikel gaat over de transactiestatussen in de bètaversie van ons nieuwe webportaal.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit het dashboard, het transactieoverzicht en de transactiedetails kun je de status van de transactie inzien. In dit artikel geven we uitleg over de statussen in het webportaal.

Wil je meer informatie over de technische status? Bekijk dan onze API documentatie.

1. Pending
    Wanneer je de transactie hebt aangemaakt en alles is goed gegaan dan neemt de transactie de status pending aan.

2. Signed

Alle ondertekenaars hebben het document ondertekend.

3. Expires soon

De transactie verloopt binnen 3 dagen.

4. Expired

De transactie is verlopen.

5. Rejected

De transactie is geweigerd door de ondertekenaar. Navigeer naar de transactiedetails van de transactie om de reden van weigeren in te zien.

6. Failed

De transactie is gefaald. De gebruiker ontvangt vanuit Signhost een mail met de reden van falen.

7. Cancelled

De transactie geannuleerd door de gebruiker.

Bedankt voor het uitproberen van de bètaversie van het Signhost webportaal.

Heb je vragen over het gebruik van het nieuwe portaal? Start dan een chat of mail naar support@signhost.com.