Skapa nytt projekt

Här beskrivs hur du skapar ett nytt projekt i SkyMap Portal.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att skapa ett nytt projekt:

1. För att skapa nya projekt i ett företag behöver du som användare ha rollen Företagsadmin. Din nuvarande roll ser du längst upp till höger av skärmen under ditt namn.

2. Skapa ett nytt projekt genom att välja Nytt projekt.

3. Ange Namn för projektet och under vilket företag som det ska hamna under om du är Företagsadmin i flera företag.

4. Välj Skapa.

5. Projektet visas nu i listan över tillgängliga projekt. För att göra inställningar för projektet som projektbeskrivning, koordinatsystem etc klicka på projektet och därefter Inställningar.