Skapa ny företagsadmin

Här beskrivs hur du skapar en ny företagsadmin i företaget.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Rollen Företagsadmin har utökad roll mot Deltagare i ett projekt. Företagsadmin har åtkomst till flera moduler i projektet där man hanterar projektbeskrivning, koordinatsystem samt Molnprocesseringar från insamlad drönardata.

Gör så här för att skapa ny företagsadmin:

1. Välj Användare.

2. Välj därefter Bjud in administratör.

3. Ange e-postadressen till den användare som ska bli företagsadmin.

4. Välj Företag.

5. Klicka på Skicka inbjudan.

6. Ett e-postmeddelande skickas till e-postadressen där användaren få godkänna att bli Företagsadmin för angivet företag.