Kom igång med SkyMap Portal
Kom igång med Användare
Lägg till befintliga användare från ett projekt till ett annat projekt
Lägg till befintliga användare från ett projekt till ett annat projekt

Här beskrivs hur du lägger till användare från ett projekt till ett annat projekt.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att lägga till användare från ett projekt till ett annat:

1. För att bjuda in nya användare behöver du som användare ha rollen Företagsadmin. Din nuvarande roll ser du längst upp till höger vid statusraden under ditt namn.

2. Välj Användare.

3. På fliken Ny användare gå vidare till Välj från projekt.

4. Välj det projekt där uppsättningen användare i projektet ska läggas till i ett annat.

5. Välj det nya projektet där användarna ska läggas till i.

6. Spara genom att klicka på knappen Lägg till användare.

7. Projekten kommer att vara tillgängliga i personens projektlista efter inloggning.