SkyView
Koppla objekt till en specifik flygning i tidslinjen

Här beskrivs hur du kopplar objekt till en specifik flygning i tidslinjen för att hålla ordning på de olika objektens tillhörighet.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att koppla en kommentar, linje, area, cad-fil eller modell till en specifik tidslinje:

1. Skapar du t.ex. en ny kommentar i SkyView får den automatiskt aktiv tidslinje som tagg.

2. För att se ett objekts tillhörighet klickar på objektet i objektslistan.

3. Under Tidslinje ser du objektets tillhörighet.

4. Har objektet ingen vald tagg kan du koppla en genom att klicka på rullgardinsmenyn och välja den tidslinje objektet tillhör. Ett objekt måste inte ha en tagg utan kan innebära för projektet att den tillhör alla tidslinjer.

5. För att ta bort en koppling klicka på kryssikonen vid taggen.