SkyMap Design
Exportera geometri från en design till LandXML eller DXF

Här beskrivs hur du exporterar en geometri skapad i Design till LandXML eller DXF.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att exportera en geometri skapad i Design till LandXML eller DXF.

1. Markera den geometri i objektslistan under DESIGN du önskar exportera.

2. Klicka på ikonen Exportera vid objektet för att öppna dialogen för export.

3. Dialogen Exportera Design till LandXML visas där du kan välja om filen ska sparas direkt till din dator eller sparas i en mapp i projektets filhanterare.

4. Välj Ladda ner för att exportera filen i webbläsaren och sparas då till standardsökvägen för spara som.

5. Välj Exportera till filhanteraren... för att exportera filen till en mapp i projektets filhanterare.

Använder du färgkodning via attribut så kommer varje färg att bli ett eget lager i DXF-filen med motsvarande färg. Används ej färgkodning så hamnar all geometri från din Design i lager 0 i DXF-filen.