Kom igång med SkyMap Portal
Kom igång med Användare
Bjud in en befintlig användare till ett projekt

Här beskrivs hur du bjuder in en befintlig användare i företaget till ett projekt.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att bjuda in en befintlig användare till ett projekt:

1. För att bjuda in en befintlig användare i företaget till ett annat projekt i företaget behöver du som användare ha rollen Företagsadmin. Din nuvarande roll ser du längst upp till höger vid statusraden under ditt namn.

2. Välj Användare.

3. På fliken Ny användare gå till Välj från användare.

4. Välj användaren i företaget som ska få tillgång till nytt projekt och även de projekt som ska bli tilldelade.

5. Spara med att klicka på knappen Lägg till användare.

6. Projekten kommer direkt bli tillgängliga i personens projektlista efter inloggning.