SkyMap Design
Köp fastighetsgränser via On Demand

Här beskrivs hur du söker efter en fastighetsgräns och exporterar som Design-modell.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du licens Design får du tillgång till tjänsten On Demand i SkyView. Genom tjänsten kan du söka efter fastigheter inom Sverige och därefter köpa fastighetsgränser och exportera till Design-modell.

Läs om kostnad för köp av fastighetsgräns här.

Gör så här för att söka och köpa en fastighetsgräns:

1. Klicka på On Demand.

2. I sektionen FASTIGHETSGRÄNS anger du en fastighetsbeteckning för din fastighet till exempel "Växjö Dovhjorten 5".

3. Klicka på Sök.

4. Resultatet av sökningen visas och för att köpa fastighetgränsen till en Design-modell klicka på kundvagnen där du kommer att får bekräfta köpet.

5. Kontrollera att du har rätt fastighetsgräns och klicka på länken för standardprislista för att se kostnad för köpet av en fastighetsgräns. Du kan även läsa om noggrannhet för fastighetsgränser på Lantmäteriets hemsida.

6. Bekräfta köpet genom att klicka för godkännande av debitering enligt standardprislista och därefter på knappen Köp fastighetsgräns.

7. Efter genomfört köp visas fastighetsgränsen under sektionen KÖPHISTORIK. Gå till sektionen och klicka på nedladdningsikonen för att exporter fastighetsgräns.