6. Tidsregistrering
6.6 Andre funktioner
6.6.6 - Flytning af tidsregistreringer
Opdateret over en uge siden

Sådan flytter du en tidsregistrering til en anden kunde eller opgave

Brugere med særlige rettigheder, kan flytte tidsregistreringer til andre kunder, opgaver og arbejdstyper, selvom tidsregistreringerne er lukkede og godkendte.

Du kan tilgå denne funktion i listen Tidsregistrering, som du finder i menuen på venstre side, eller Tidsregistrering fanen på en kunde eller opgave.

For at flytte tidsregistreringer, skal du markere dem der skal flyttes, højreklikker på de markerede og vælger Flyt.

TimeView åbner et nyt vindue, hvor du kan vælge den nye opgave, som tidsregistreringerne skal flyttes til. I forbindelse med flytningen kan du også ændre nogle af de andre felter, men det er sjældent nødvendigt. Efterlader du felterne tomme, bruges samme værdier, som på de oprindelig registreringer.