10.15.1 - Egendefinerede felter
Opdateret i denne uge

Hvad kan jeg med egendefinerede felter?

Egen definerede felter kan have forskellige funktioner.

1. Tilpassede felter på kundernes Basis fane

Du kan selv oprette egendefinerede felter og de kan tilpasses helt som du gerne vil have dem.

For at oprette et egen defineret felt navigerer du til sektionen Egendefinerede felter under Administration. Her vælger du Opret ny og indtaster derefter de relevante data.

Sådan ser vinduet til oprettelse ud:

Her er en forklaring på de felter, du kan udfylde, når du opretter et egendefineret felt.

Visningsnavn

Det navn feltet skal have på Basis fanen på kunderne.

Systemnavn

Det navn TimeView bruger. Her kan man ikke bruge specieltegn og æøå.

Valgmuligheder*

Bruges kun til den type, der hedder Picklist.

Type

Den type egendefineret felt du vil have:

• String er til et helt almindeligt tekstfelt

• Int er til

• Double er til kommatal

• DateTime er til et datofelt

• Guid er til

• Picklist er til et felt med valgmuligheder

*For at lave et felt med valgmuligheder, skal du skrive de valgmuligheder, du vil have, adskilt af semikolon. Ex: Ja;nej

Standard opgavenavne ifm. oprettelse af nye opgaver

Du kan lave standard opgavenavne, så det er nemt og hurtigt at oprette nye opgaver, hvor du er sikker på, at I altid bruger samme navngivning.

Det er vigtigt, at visningsnavn og systemnavn er Task_TaskName og typen skal være Picklist.

Her ser du et eksempel:

Næste gang du skal oprette en ny opgave, kan du vælge mellem de valgmuligheder, du har skrevet, ved at klikke på den blå pil.