8. Dokumenter
E-mail
E-mail arkivering
Gem vedhæftede filer fra Outlook til TimeView
Opdateret over en uge siden

Når du modtager mails med flere vedhæftede filer som du vil gemme særskilt i TimeView så gør da følgende.

Tilføj relevant kundenavn, kontaktperson og opgave på mailen, men lad være med at trykke gem. Tryk i stedet på den lille diskette med spørgsmålstegnet eller "shift+F7"

Et vindue med muligheder for at gemme de enkelte filer pupper op.

I ovenstående bliver mailen gemt (under nyt navn) og 3 af 5 filer bliver gemt. Der er ændret dokumenttitel på fil 2 og 4 og ”primær kategori” er ændret for en fil.

De 2 sidste filer er ikke gemt.

Bemærk: Det er muligt at markere mere end én mail til "gem" i samme arbejdsgang, hvis du har flere mails fra samme afsender.

Vær opmærksom at mange mails indeholder et billede i mail-signaturen som du naturligvis ikke bør gemme. I ovenstående er det image001.png