11. Teknik
11.3 Problemer med at logge ind i TimeView

Du anvender TimeView og logger ind med Office365, her får du besked om at du ikke kan logge ind i TimeView.

Opdateret i går

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke kan logge på. Her får du en oversigt over de ting, du selv kan tjekke, før du kontakter supporten.

Forkert brugernavn

Du prøver at logge ind i TimeView, men får en fejlbesked efter du har skrevet brugernavn og adgangskode.

Det kan betyde at brugernavnet er oprettet forkert. Nye brugere skal altid oprettes e-mailadresse fra Microsoft 365.

Du kan du kontrollere brugernavnet i TimeView under brugeren på fanen Arbejde i feltet Identity.

Brugeren er slettet (fratrådt)

Du prøver at logge ind i TimeView, men får en fejlbesked efter du har skrevet brugernavn og adgangskode.

Det kan betyde at brugeren er registreret som fratrådt.

Du kan du kontrollere brugerstatus i TimeView under brugeren på fanen Organisation i feltet Fratrædelsesdato.

Hvis din bruger er oprettet uden, eller med forkert e-mail, skal du kontakte TimeSolutions. Så vil vi hjælpe med, at få brugernavnet opdateret til den rigtige værdi. Se kontaktoplysninger nederst på siden.

Computeren husker et forkert brugernavn

Hvis brugernavnet er korrekt, kan det være, at der tidligere har været logget ind i TimeView med et andet brugernavn, som bliver husket af programmet.

Hvis det er tilfældet, kan du slette det brugernavn, som computeren har gemt og logge ind med dit eget.

Klik her for at læse vejledningen.