8. Dokumenter
8.6 Flyt dokument til anden kunde
Opdateret i dag

Hvad gør man, hvis man har arkiveret på en forkert kunde?

Hvis du har fået arkiveret et dokument på en forkert kunde, kan det sagtens flyttes til den rigtige.

Du skal først sikre dig, at dokumentets status er Kladde eller Færdig.

Når du har ændret status i båndet for oven, kan du redigere i dokumentet.

Under fanen Generelt kan du ændre alle de forskellige data, der hører til dokumentet.

Vil du skifte til en anden kunde eller måske en anden opgave, kan du gøre det ved at klikke på en af Vælg knapperne i det nederste afsnit - Relationer.

Herefter gemmes dokumentet, ved at taste Ctrl+S.

Dokumentet kan fortsat have relation til den oprindelige kunde. Det skyldes, at et dokument kan have flere relationer i Timeview. Relationerne kan du se fanen Tilknytninger.

Her har vi flyttet dokumentet fra Anbæk Cafeteria til Kunde Alfa.

Hvis dokument ikke skal kunne ses på den oprindelige kunde eller opgave, skal man blot slette tilknytningen, ved at markere linjen, højreklikke og vælge slet.

Du bliver spurgt om du er sikker.

Klikker du Ja, bliver tilknytningen til den oprindelige kunde/opgave fjernet og dokumentet er nu flyttet.