12. Generelt
12.6 - Widgets i TimeView
Opdateret over en uge siden

Sådan kan du bruge Start fanen

I TimeView har du altid Start fanen, hvor du kan lave smarte genveje til de funktioner, som du bruger allermest.

Du kan vælge imellem forskellige Widgets og indrette visningen, som du helst vil have den. Efterfølgende kan du gemme din visning og lave nye visninger efter behov.

I Standard visningen har du altid Tidsregistrering, Udlæg og Regulering.

Du kan lave lave din egen visning og gemme den.

Start med at fjerne de widgets, som ikke skal med på visningen. Klik derefter på Tilføj Widget knappen i båndet for oven. Der kommer nu en boks frem, hvor du kan vælge de widgets, du skal bruge.

Du kan vælge en ad gangen.

Her har vi valgt Kundevælger, Kundeinformation og Seneste dokumenter.

Du kan se, at vi har søgt på Anbæk Cafeteria i Kundevælger og nu kan vi se basale kundeinformationer og referencer i Kundeinformation og vi kan se de dokumenter, der findes på kunden.

Du kan flytte rundt på dine widgets. Her har vi flyttet Seneste dokumenter ned ved siden af Kundeinformation.

Hvil du vil gemme din nye Start visning, skal du klikke på Gem i båndet for oven, skrive et passende navn på visningen i Tilføj ny og Ok.

Hvis du sætter flueben i Gør tilgængelig for alle brugere, kan dine kollegaer også få glæde af din visning. Når den er tilgængelig for alle, vises det med en * på listen.

Hvis du vil skifte til en anden visning, skal du klikke på Hent i båndet. På listen kan du dobbeltklikke på den visning du vil have, eller markere den og klikke på Ok.