12. Generelt
12.2 Søgefelt i Timeview

Søgekriterier

Opdateret over en uge siden

TimeView har et fælles søgemønster, som virker i alle de søgninger, du kan lave i de forskellige søgebokse:

• Tidsregistrering (Ctrl-T)

• Åbne kunde (Ctrl+G)

• Regulering (Ctrl+Y)

• Udlæg (Ctrl+U)

• Tidsreginstrering for uge - multilinje (Ctrl+N)

Der er forskellige måder at søge på, men som udgangspunkt, skal der altid være mindst tre tegn i et af dine søgeord. Det ene tegn kan godt være et wildcard (*).

Find kunde

Jeg vil finde Anbæk Cafeteria.

1. Jeg kan altid bare skrive kundenummeret, hvis jeg kan huske det.

2. Jeg kan ikke lige huske om det hedder Albæk eller Anbæk. I min søgning skriver jeg *bæk og alle kunder der hedder noget med bæk.

3. jeg vil hurtigt finde kunden og skriver anb c og kunden kommer frem.

4. I det sidste eksempel, har jeg skrevet an* og kunden kommer frem.

5. Hvis jeg vil søge på kundekoden, men kun de tre sidste cifre, kan jeg skrive *121 eller 121*

Ny tidsregistrering, Regulering, Udlæg

Når du skal lave en ny tidsregistrering, søger du både på kunde og opgave.

Jeg vil gerne finde den opgave, der hedder Rådgivning på kunden Anbæk Cafeteria.

1. Jeg kan altid skrive kundenummeret og se alle påbegyndte opgaver på kunden.

2. Jeg kan her skrive anb r og får vist kunden og opgaven.

3. En anden mulighed kunne være, at skrive råd ca*.

4. jeg kan også sætte * foran et søgeord som *æk r.

Du kan gøre feltet større eller mindre ved at trække i prikkerne i bunden.

Hvis ikke kan finde en kunde eller opgave, kan det være fordi der er en anden kundeansvarlig en dig på opgaven, eller søg kun i mine er aktiveret.

For at skifte til en anden bruger, som er kundeansvarlig, kan du klikke på AB(1) og vælge en anden bruger.

For at slå søg kun i mine til og fra, kan du taste Ctrl+M eller fjerne fluebenet.

Se mere om Søg kun i "mine".