10. Administration
10.3 Brugergrupper
10.3.1 - Brugergrupper - rettigheder

Guide til at blive medlem af brugergrupper

Opdateret over en uge siden

Hvordan bliver jeg tildelt rettigheder?

Hvis du oplever at der er en handling i TimeView, som du ikke kan udføre, kan det være fordi, du ikke har rettighed til at udføre handlingen. Du skal derfor enten finde ud af, hvem der har rettigheden og derved kan udføre opgaven for dig, eller få tildelt rettigheden af en bruger der har administratorrolle.

Du kan tjekke, om du har en given rettighed ved, at gå på området Administration og herefter vælge Brugergrupper. Her kan du se alle de definerede brugergrupper.

Hvis du fx vælger Kundeoprettere ved at dobbeltklikke, kan du se de brugere, der er medlem af gruppen.

Hvis du er administrator kan du nu vælge Tilføj og vælge den medarbejder, som skal tilføjes til gruppen.