10. Administration
10.1 Brugere
Tilføjelse af normtid på en bruger
Opdateret over en uge siden

1) Gå på "Administration" --> "Brugere" og vælg den bruger fra listen, som du ønsker, at ændre/tilføjge normtid på

2) Gå på fanen "Arbejdstid":

3) Tryk på knappen "Tilføj fra skabelon", hvis du på forhånd har oprettet arbjedstidsskabeloner (Se punkt 4, hvis ikke ud har oprettet en skabelon på forhånd):

3b) Markér nu den ønskede skabelon fra listen og tryk "Vælg":

3c) Vælg perioden hvor at arbejdstiden skal på.

3d) Den valgte Arbejdstid er nu synlig på brugeren:

4) Hvis ikke du har oprettet en skabelon, men ønsker at indtaste normtiden manuelt, vælges i stedet knappen "Tilføj".

4b) Du skal skrive datoen, hvor mange timer og effective timer der skal på også kan du også skrive en beskrivelse. Når det er som det skal være klik "Gem".

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt da venligst vores support på