4. Lister
Multi rediger i lister

Masse manipulation

J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Har du brug for at opdatere flere felter på f.eks. flere kunder på engang, til samme værdi, så kan man anvende "Multi rediger", hvorefter man kan vælge hvilke felter der skal opdateres samt hvilken værdi der skal opdateres. Dette kan gøres på flere rækker ad gangen men også blot på en enkelt.

For at "Multi redigere" skal man vælge den/de række(r) og højreklikke. Så klikker man på "Multi rediger" :

Hvorefter følgende skærmbillede kommer frem, hvor man først vælger det felt man vil redigere.

Derefter vælger man den værdi der skal være i felterne hvis ikke der er valgmuligheder så skriver man blot den nye værdi og trykker "Add".

Man kan vælge flere forskellige felter der skal have en bestemt værdi som vist i eksemplet nedenfor. Når man er færdig trykker man "Gem". Hvorefter alle de markerede rækker får opdateres deres værdi.