3. Opgaver
3.02 Find en opgave på en kunde
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Ønsker du at fremfinde en specifik opgave på en specifik kunde kan dette gøres på to måder.

Den første er at finde kunden åbne den og på fanen opgaver finde den opgave du

skal arbejde med.

Tryk Ctrl+G og søg på kunden. Når du har fundet kunden trykker du "Ok" og kundesiden åbnes.

Åben opgavefanen og søg på den opgave du skal arbejde med ved at stille dig et sted og søge eller bruge søgefeltet.

Den anden måde er at gå i opgave listen og finde ved hjælp af søgeværktøj.

Gå ind på opgaver og begynd at søg på den opgave du gerne vil finde ved at stille dig et sted og søge eller bruge søgefeltet.