3. Opgaver
3.2 Find en opgave på en kunde
Opdateret over en uge siden

Når du skal finde en bestemt opgave, på en bestemt kunde, er der to måder, du kan finde den på.

Den ene måde er, at søge på kunden med Ctrl+G. I søgeboksen kan du skrive kundenavnet eller kundenummeret.

Kundesiden åbner, når du taster Enter.

Klik på Opgaver fanen, så du kan se kundens opgaver.

Du kan søge i opgaverne, ved bare at skrive, hvis du har markeret en opgave. Når du gør det, kommer der automatisk et søgefelt øverst til højre, og TimeView viser alle de opgaver, der passer med det du har tastet.

Den anden måde er at gå i opgave listen og bruge den samme søgemåde.

Klik på Opgaver til venstre og skriv dine søgekriterier.

Du kan se meget mere om opgaver i Hjælp og vejledninger, eller i vores Videoportal.