3. Opgaver
3.03 Skift opgave status
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

En kundeopgave i TimeView har forskellig statustrin. Først er en opgave "oprettet" så "påbegyndt", "afsluttet" og "godkendt". Den kan også være "afvist" af den ene eller anden årsag og det kan ske under hele processen.

En opgaves status kan ses i statuskolonnen. Hvis du vil rette opgavens status skal du bruge knapperne øverst i båndet.

Hvis du er færdig med en opgave kan du med knappen "Afsluttet" markere den til at være afsluttet.

Her kan du se at opgave har fået symbolet for at være afsluttet