3. Opgaver
3.3 Skift opgave status
Opdateret over en uge siden

En Opgave har forskellige statustrin.

Oprettet

Først er opgaven oprettet, men ikke klar til at blive brugt.

Påbegyndt

Når den er påbegyndt, kan man arbejde på opgaven og tidsregistrere.

Afsluttet

Opgaven kan ikke bruges til tidsregistrering mere.

Godkendt

Opgaven er helt færdig og godkendt.

Afvist

Der kan være forskellige årsager til afvisning.

Den markerede opgaves status, er illustreret med blå i båndet for oven. Du kan ændre status, ved at klikke på Status knapperne. Opgavens status skifter med det samme, når du klikker på en af knapperne og det kan ses på listen.

Du kan se meget mere om opgaver i Hjælp og vejledninger, eller i vores Videoportal.