Alle samlinger2. Kunder
2.12 Fanen Dokumentgrupper
Opdateret over en uge siden

Fanen dokumentgrupper under kunder, viser hvilke dokumentgrupper en kunde er medlem af.

Hvis du udsender nyheder til en dokumentgruppe, vil alle der er medlem af gruppen få det du sender. Både kunder og kontakter kan være medlem af flere dokumentgrupper.

Når du klikker på Email kommer Opret e-mail boksen frem og du kan nu vælge, hvem der skal have mailen.

Når du klikke på Ok, åbnes en ny mail i Outlook og du kan nu skrive den besked, der skal sendes.