Alle samlinger7. Fakturering
7.40 Automatisk fakturamail
Opdateret over en uge siden

Fuldautomatisk afsendelse af fakturamail

Du kan vælge mellem to metoder til, at sende faktura på e-mail i TimeView.

1. Når I har bogført, kan du klikke på Send som e-mail knappen i båndet for oven i TimeView. Så vil Outlook åbne en ny mail med fakturaen vedhæftet.
    Mailadressen der sendes til, kommer fra kundens Fakturering fane.

2. Når I har bogført, sendes fakturaen automatisk til den mailadresse, der står på kundens Fakturering fane.

Send som e-mail

Hvis du vil bruge den første metode, skal du ind på kundens fakturering fane og sikre dig, at der står en mailadresse i Faktura e-mail og at der er valgt Ingen i Auto. faktura afsendelse.

Du skal kontakte TimeView support på e-mail og give besked om, at I skal have automatisk afsendelse af fakturamail. Så kan de aktivere funktionen i jeres TimeView.

Automatisk afsendelse

Hvis du hellere vil have, at alle fakturaer bliver send helt automatisk, skal du igen sikre, at kundens mailadresse til modtagelse af fakturaer, står i Faktura e-mail feltet. Denne gang skal du sørge for, at der er valgt Email i Auto. faktura afsendelse feltet.

Hvis du gerne vil have flere modtagere, uanset hvilken metode I bruger, kan du skrive flere adresser i feltet Faktura e-mail.

Mailadresserne skal være adskilt af semikolon.