3. Opgaver
3.22 Opgaver-opgavetyper og arbejdstyper
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Denne artikel viser dig sammenhæng mellem opgavetyper, arbejdstyper og specielle opgavetyper.

Opgavens type er sat til at være spaltning og typen styrer så det valg af arbejdstyper der kan benyttes når der skal tidsregistreres. Hvis man flytter opgavetypen til noget andet vil der også komme andre arbejdstyper frem og grunden til at det er lavet på den måde er at minimere fejlindtastninger.

Der er også nogle specielle opgavetyper som ferie, feriefridage, barsel, afspadsering og sygdom. Opgaver der er oprettet med de opgavetyper har et tælleværk tilknyttet.

Måden man sætter arbejdstypen og opgavetypen op på er under området administration. Herefter kan arbejdstype og opgave type vælges.