Alle samlinger3. Opgaver
3.24 Opgavetyper
Opdateret over en uge siden

Sådan laver du opgavetyper og lægger arbejdstyper på

Når du har lavet arbejdstyper, er du klar til at oprette de opgavetyper, du skal bruge.

Gå i Administration i venstre panel og klik på Opgavetyper.

Her ser du listen over de opgavetyper I har. Klik på Opret ny.

Det vigtigste er at give opgavetype et navn og tilføje arbejdstyper. Klik på Tilføj arbejdstyper og vælg på listen over arbejdstyper. Du kan vælge flere på en gang, ved at holde Ctrl nede, mens du klikker på dem, du skal bruge.

Når du har gjort det, behøver du faktisk ikke gøre mere og kan blot klikke på Gem.

Det kan give mening, at bruge nogle af de andre felter. Der er fx en god grund til at give opgavetypen et nummer og en standard sats. Hvis du vælger en standard arbejdstype, vil den altid være forvalgt, når du skal tidsregistrere på opgaver, som har denne opgavetype.

Du skal være opmærksom på, at hvis du fx har valgt en standard sats og -arbejdstype på opgavetypen, vil de blive ignoreret, hvis du har valgt noget andet på opgaven.

Du kan finde meget mere om opgaver her: