Alle samlinger3. Opgaver
3.23 Arbejdstyper
Opdateret over en uge siden

Hvordan laver man nye arbejdstyper?

Når du skal lave arbejdstyper, skal du i Administration i venstre panel og klikke på Arbejdstyper.

Her ser du listen over de arbejdstyper I har. Klik på Opret ny.

Her er vi ved at lave en arbejdstype, der hedder Bogføring. Der er valgt Til tidsregistrering og Effektiv tid og man kan derfor ikke registrere udlæg og transport på den arbejdstype.

Du kan give arbejdstypen en beskrivelse og et nummer, men det er ikke nødvendigt.

Når du har lavet dine arbejdstyper, kan du knytte dem til opgavetyper.

Se artiklen 3.24 Opgavetyper for at komme videre.

Når du laver arbejdstyper til speciel opgaver, skal du huske også at vælge Fravær og Intern. Se mere her 3.28 Sådan opretter du en speciel opgave til intern brug

Du kan finde meget mere om opgaver her: