5. Ressourceplanlægning
5.05 Planlægning tips og tricks
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

I denne artikel får du gode tips og tricks til at arbejde med planlægningen.

Du kan folde alle opgavenavnene og brugernavnene ud ved at højreklikke og trykke på "Fold alle ud"

Du kan også folde alle opgavenavnene og brugernavnene ind igen ved at højreklikke og trykke på "Fold alle sammen"

Hvis du kun ønsker at arbejde med en enkelt kunde kan du trykke på det lille tragt ikon der kommer frem når du holder musen over en af kolonneoverskrifterne. Herefter stiller du dig i feltet og søger. Vælger det ønskede og sæt hak i boksen.

For at komme tilbage til alle kunder trykkes på krydset i bunden af venstre hjørne.

Hvis du ønsker at se planlægning på medarbejderniveau istedet for kundeniveau trækker du brugernavns kolonnen foran kundenavns kolonnen som vist nedenfor.

Hvis du har brug for at erstatte en bruger med en anden bruger for alt det der er i hele planlægningen trykker du på erstat bruger.

Du vælger først den bruger der skal erstattes og så den bruger der skal ind istedet.

Den nye bruger får nu de planlagte timer der før stod på den gamle. Vær varsom med denne funktion da den skifter alle planlagte timer!

Alle tallene kan eksporteres til Excel. Det gøres ved at højreklikke og trykke "udskriv/exporter"

Derefter trykkes på "Eksporter dokumentet" og "Excel-dokument".