6.5.5 Kalender - Copy Past

Kopier og sæt ind i tidsregistrering kalender

Opdateret over en uge siden

På tidsregistrering kalender kan du kopierer en tidsregistrering, hvilket kan være nyttigt, hvis du arbejder på den samme kunde og opgave i løbet af ugen.

Hvis du ønsker at kopiere en tidsregistrering, skal du klikke på den og trykke Ctrl+C for at kopiere

Derefter markerer du i kalenderen, hvor du arbejdede og opgaven og trykker Ctrl+V for at indsætte.

Hvis du fik kopieret tidsregistreringen til et forkert tidspunkt, kan du trække den med musen hen til det sted du vil have den. Det kan være et andet tidspunkt eller en anden dag.

En kopieret tidsregistrering vil altid vil have kladde status. Det kan du ændre, ved at trykke på tidsregistreringen og klikke på Færdig, eller ved at dobbeltklikke på tidsregistreringen, så den åbner og trykke Gem og færdig.

Når du dobbeltklikker kan du også ændre beskrivelsen, hvis der skal stå noget andet.