7. Fakturering
7.6 Slet faktura kladde
Opdateret over en uge siden

En faktura kladde kan slettes ved at markere fakturaen og trykke Delete på tastaturet, eller ved at højreklikke og vælge Slet.

Når man gør det, sendes tidsregistreringsposterne tilbage til igangværende og kan faktureres på et senere tidspunkt. Man låser altså tidsregistreringer og pris når de er knyttet til en faktura kladde.

Det kan godt forvirre, når man opretter en ny faktura. Hvis beløbet på en ny faktura ikke er som forventet, kan du kontrollere om der allerede er en anden fakturakladde på kunden.