7. Fakturering
7.10 Aconto gentagne faktura
Opdateret over en uge siden

Denne atikel viser hvordan du opretter en gentaget acontofaktura og sætter datoen for, hvor ofte fakturaen skal gentages.

Gå til kundelisten og find den kunde, du vil lave en gentaget faktura på og klik på Gentagen faktura.

Vælg Ingen tidsregistreringer (Aconto)Opret en faktura uden tidsregistreringer (aconto) og klik på Ok.

Du skal vælge den rigtige opgave, hvorefter du får en fakturakladde på skærmen, som du kan begynde at arbejde på.

Under basis skal du klikke på Rediger ved Gentagelse, for at definere hvor ofte fakturaen skal gentage sig.

Der kommer en boks på skærmen, hvor du skal angive hvor ofte og hvornår fakturaen skal dannes.

På en aconto gentaget faktura, er der ingen tidsregistreringer, så derfor skal prisen angives. Teksten til fakturaen vil altid være den samme, så det er vigtigt at tænke over, hvad der skal stå. Du kan altid redigere teksten, inden der bogføres, men det tager tid. Du kan fx skrive "Bogføring sidste kvartal" i stedet for "Bogføring 1. kvartal". Så skal du ikke rette, når det er 2., 3. eller 4. kvartal.

På kunden under fanen fakturering kan du se de gentagne fakturaskabeloner og de kan også ses på oversigten over alle gentagende fakturaer.

Når gentagne fakturaer køres, ligger de som kladde på kunden og på fakturalisten i TimeView.