2. Kunder
2.19 Gemme fane layout
Opdateret over en uge siden

Når du åbner en kunde, vil fanerne blive vist i den rækkefølge, de sidst er blevet gemt.

Du kan ændre på visningen af faneren, så de vises præcis, som du vil have dem.

Du kan fjerne en fane, hvis det ikke er relevant at få den vist på denne kunde, ved at klikke på krydset der bliver vist, når du holder musen på fanen.

Du kan altid få faner tilbage ved, at klikke på pilen til højre og derefter klikke på den fane, du vil have tilbage.

Du kan frit flytte rundt på fanernes position, ved at trække dem derhen, hvor du gerne vil have dem.

Det er vigtigt at du husker at højreklikke ud for fanerne og trykke på "Gem layout" ellers vil fane opsætningen ikke blive husket.