7. Fakturering
D - 7.10 Aconto gentagne faktura
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret i denne uge

Denne atikel viser hvordan du opretter en gentagne aconto faktura og sætter datoen for hvor hyppigt fakturaen skal gentage sig.

Find kunden og tryk på "Gentagen faktura".

Opret en faktura uden tidsregistreringer (aconto).

Så skal du vælge den opgave der skal faktureres.

Under basis tryk på "Rediger". Her definerer du hvor ofte fakturaen skal gentage sig.

Derefter sætter du datoen for hvor ofte den aconto gentagende faktura skal finde sted. Det gøres ved at vælge antal gentagelser som dagligt pr. uge pr. måned eller pr. år. Den gentagelse kan sættes helt præcist. Du kan også angive hvornår denne gentagelse skal starte og slutte i feltet begrænsning.

I gentagelsesdato feltet skrives -2 så den går tilbage til ultimo måneden før.

På en aconto gentagen faktura er der ikke nogle tidsregistreringer så her skal prisen angives. Teksten til fakturaen bliver genbrugt så det er ikke så hensigtsmessigt at skrive ting som 2. kvatal istedet er det bedre at skrive sidste kvatal.

På kunden under fanen fakturering kan du se de gentagene fakturaskabeloner og den kan også ses på oversigten over alle gentagende faktura