7. Fakturering
D - 7.22 Faktura - "opbryd til tidsregistreringer"
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret i denne uge

Som udgangspunkt oprettes en faktura altid med en linje pr. opgave men nogle gange kan det godt være hensigtsmæssigt at få en linje pr. tidsregistrering istedet for.

Det gøres ved at stille sig på den opgavelinje du gerne vil have opbrudt til tidsregistreringer og trykke på knappen "Opbryd til tidsregistreringer".

Herefter vil hver tidsregistrering være til at finde på fakturaen.

Du kan godt gå tilbage igen ved først at trykke på "Linjer pr. opgave" eller "Linjer pr. arbejstype"