6. Tidsregistrering
6.3 Ugekladde
6.3.4 Tidsregistrering Uge - Slet via knap i bånd
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil slette en hel linje og dermed alle tidsregistreringer på en opgave i den viste uge, kan du bruge knappen Slet i båndet for oven.

TimeView viser en dialogboks, hvor du skal bekræfte, at du vil slette alle tidsregistreringer for den markerede linje. Samme linje ugen før eller ugen efter, bliver ikke slettet. Klik på Ja for at slette, eller Nej hvis du fortryder.