6.6.1 Ctrl+U - Udlægsregistrering
Opdateret over en uge siden

I bunden af tidsregistreringsboksen, har du mulighed for at anføre et udlæg, hvis du fx har været til møde eller andet, hvor du gerne vil have et udlæg registreret.

Det kan gøre når du alligevel tidsregistrerer.

Hvis du skal registrere et udlæg, hvor du ikke har brug for tidsregistrering, kan du taste Ctrl+U, hvorefter du kan lave dit udlæg i den boks, der vises på skærmen.

1. Søg efter kunde og Opgave.

2. Vælg Dato.

3. Angiv Tekst vedr. udlægget.

4. Angiv Type.

5. Skriv beløbet.

6. Klik på Gem.

Smart tip!

Hvis du rigtigt mange udlæg, der skal tastes, kan du få udlægsboksen til at blive stående på skærmen.

Klik på Start.

Klik på Tilføj Widget, vælg Udlæg og klik Ok.

Højreklik nu et vilkårligt sted i titellinjen og vælg Float.

Udlægsboksen er nu et selvstændigt vindue og du kan taste mange udlæg, da vinduet ikke lukker, når du klikker Gem.

Hvis du står i Tidsregistrering i TimeView, vil du se de nye linjer, efterhånden som gemmer udlæggene.

Når du er færdig med at taste udlæg, skal du højreklikke i titellinjen og vælge Dock. Så kommer udlægsboksen tilbage i widgets på Start fanen.