11. Teknik
11.11 - Opsætning af faktura layout i E-conomic
Opdateret over en uge siden

Grundopsætning i E-conomic

Hvis I synkroniserer TimeView med E-conomic, er det vigtigt, at der er defineret et fakturalayout i E-conomic, for at I kan bogføre.

Fakturalayout skal defineres på alle kundegrupper i E-conomic.

Du definerer fakturalayout i E-conomic ved, at gå i Salg og Kundegrupper.

For at redigere en kundegruppe, skal du klikke på blyanten i højre side af listen.

Klik på Layout boksen og vælg et layout. Klik derefter på Gem.

Det er et krav i E-conomic, at der er defineret et layout, men det har ikke nogen betydning hvilket layout du vælger, da faktura sendes til kunden fra TimeView.

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt da venligst vores support på