Release notes 9.11
Opdateret over en uge siden

Forklaring

Link til artikel

Kontakt gemmer

Kontakt gemmer nu rettelser.

Sats

Sats bliver husket når en tidsregistrering redigeres.

Valg af øverste værdier i Ctrl+T og Ctrl+G

Søgefunktionen i Ctrl + T og Ctrl + G vælger nu øverste linje ved tryk på Enter eller ved tryk på Tab. (Som i tidligere versioner).

Rullede opgaver

Der kan oprettes dokumenter på rullede opgaver lige efter de er blevet sat til påbegyndt.

Skift af startdato i Ctrl+T boksen.

Slutdatoen følger med når man ændrer startdato. Såfremt man arbejder henover midnat kan man fint ændre slutdato uden at startdato ændres.

Åben bruger

Tiden det tager at åbne en bruger er blevet forbedret.

Udrulning af normtid

Rækkefølgen på start og slutdato er blevet rettet.