9.1 Deadlines
Opdateret over en uge siden

Se dine deadlines i TimeView

For at se deadlines, skal du gå i Opgaver(1) i venstre panel og vælge Deadlines(2).

Det er meget vigtigt hvordan du sætter dit filter i højre side(3) i forhold til hvilke deadlines, du gerne vil arbejde med.

De kolonner(4) der er valgt her, viser kun lige, hvad der er brug for i dette tilfælde.

Du kan, som på alle andre lister, vælge at få vist flere kolonner, ved at højreklikke på kolonne-overskrifterne, klikke på Column chooser og trække de felter du vil have vist op i kolonneoverskriftslinjen.

Ændre status

Du kan ændre status på deadlines, ved at markere en eller flere linjer og klikke på den status de(n) skal have i båndet for oven.

Du kan se, at der er flere deadlines med samme titel på forskellige kunder/opgaver.

Hvis du gerne vil have et smartere overblik, kan du vælge at se listen som en pivottabel.

Det gør du ved at klikke på Pivot nederst i filteret til højre og derefter klikke på Vis.

Filter

Det er meget meget vigtigt hvordan du sætter filteret i højre side. Alle parametre er vigtige.

Vær derfor omhyggelig, når du sætter dit filter, så du får vist de rigtige deadlines.

Pivot

Hvis du har valgt Pivot visning vil de samme deadlines blive vist sådan her:

Nu ser du deadline titlen på række og kunde/opgave står på linjerne nedenfor.

Du kan markere en deadlinestatus og ændre den ved at klikke på den status du vil have, i båndet for oven.

Her er valgt samme deadlinetitel på forskellige deadlineskabeloner, så der kun er en af hver titel. Se mere om deadlines og titler her.

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt da venligst vores support på