Du tilføjer din ladeboks under Biler -> Tilføj ladeboks. Bare følg vejledningen på skærmen. Du skal vælge bilmærke, -model og -variant, for så ved vi, hvor stort batteriet er, og hvor hurtigt det kan lade.

Har du en Easee boks, kan du få mere hjælp her.

Har du en EV boks, kan du få mere hjælp her.

Har du en Charge Amps boks, kan du få mere hjælp her.

Hat du en Etrel boks, kan du få mere hjælp her.

Hvis du har en ladeboks, som ikke fremgår af listen i appen, så se her, hvad du gør.

Bemærk

Hvis du har en Tesla, eller en VW ID behøver du ikke at tilføje din ladeboks. Så opretter du bare din Tesla eller VW i appen og tilkobler dit ladekabel. Så opretter appen selv en ladeboks, da appen kommunikerer direkte med bilen.