Tilføj ladeboks

Hvordan tilføjer jeg min ladeboks?

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

Du tilføjer din ladeboks under Biler -> Tilføj ladeboks. Bare følg vejledningen på skærmen. Du skal vælge bilmærke, -model og -variant, for så ved vi, hvor stort batteriet er, og hvor hurtigt det kan lade.

Ladeboks guides:

Bemærk

Hvis du har en af følgende bilmærker behøver du ikke at tilføje din ladeboks. Så opretter du bare din bil i appen og tilkobler dit ladekabel. Så opretter appen selv en ladeboks, da appen kommunikerer direkte med bilen.