Når du har tilføjet din bil, så er næste step at få tilføjet din ladeboks.

Det gør du ved at vælge ladeboks under mere-menuen og så følge vejledningen på skærmen.

Hvis du har en ladeboks, så ikke fremgår af listen, så trykker du på knappen nederst og så får vi den oprettet i systemet. Da der findes mange forskellige ladebokse på markedet, og størstedelen af dem kører på forskellige systemer, så er det ikke altid muligt at vi kan tilføje den til vores system.

Bemærk

Hvis du har en Tesla, så behøver du ikke tilføje din ladeboks. Så opretter du bare din Tesla i appen og tilkobler dit ladekabel. Så opretter appen selv en ladeboks, da appen kommunikerer direkte med Tesla's API.