Delad Windows-hosting
SSL-certifikat på min webbplats
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

(Observera att den här artikeln gäller Delad Windowshosting och vår gamla kontrollpanel)

Ja, vi erbjuder ett gratis SSL-certifikat via Let's Encrypt. Detta kan du fixa själv i kontrollpanelen som du kommer åt genom kundzonen. Om du får problem med detta så kan du höra av dig till oss via chatten.

Logga in i kundzonen och gå sen till windowstjänsten och logga in till dess kontrollpanel. Under Web Sites så klickar du på den webbplats det gäller och därefter på SSL-fliken (längst till höger).

På den fliken kan man skapa LetsEncrypt-certifikat om det inte finns. Det går också att förnya eller ta bort certifikatet. Normalt så förnyas certifikatet automatiskt var 3 månad, och OM det inte funkat med förnyelsen så kan det finnas flera orsaker till det, vi skriver lite om det på denna sida

Annars kan vi erbjuda betalcertifikat, läs mer här.